To Hema 2 Panty Go Shine naturel Pak Naturel
Shine Naturel Panty Hema naturel To Pak Go 2

Shine naturel 2 Naturel Go To Pak Panty Hema 6tWvqv

Laatste Audi nieuws

Naturel To Hema Go Pak 2 Shine Panty naturel

Voorbode van tweede elektrische Audi onthuld

Slip Divine Prima Divine Rio Donna Donna Rio Prima Slip Yn44wrvq5
Shine To Hema Panty 2 Go naturel Pak Naturel

 

Audi presenteert op de autoshow van Shanghai (19 – 28 april) de e-tron Sportback concept, een vierdeurs ‘grand tourer’ met een 320 kW sterke elektrische aandrijflijn en een actieradius van ruim 500 kilometer.

De e-tron Sportback komt qua afmetingen dicht bij de Audi A7 in de buurt. Hij is 4,90 meter lang, 1,98 meter breed, 1,53 meter hoog en heeft een wielbasis van 2,93 meter. Voor de aandrijving van het 320 kW sterke studiemodel (370 kW in boostmodus) zorgen drie elektromotoren: één op de vooras, twee op de achteras. Vanuit stilstand naar 100 km/h accelereert deze vierwielaangedreven Audi in amper 4,5 seconden.

500 kilometer actieradius
Zijn watergekoelde lithium-ion batterij heeft een capaciteit van 95 kWh, waardoor de auto een NEDC-actieradius heeft van ruim 500 kilometer. Het batterijpakket is tussen de assen onder de stoelen geplaatst. Een positie die zorgt voor een laag zwaartepunt en een gewichtsverdeling van 52:48 voor en achter. De Audi e-tron Sportback kan worden opgeladen via een Combined Charging System (CCS), met zowel AC- als DC-aansluitingen.

Lichtanimaties
Opvallend aan de e-tron Sportback is zijn lichttechnologie. Hij is voor en achter uitgerust met digitaal aangestuurde Matrix LED-lampen en heeft dagrijverlichting die LED’s combineert met piepkleine beweegbare spiegels. Daarmee is de Audi in staat om onder meer lichtanimaties te laten zien. Niet alleen om zijn bestuurder te verwelkomen, maar ook om bijvoorbeeld te communiceren met andere weggebruikers. Iets waar de e-tron Sportback ook de twee ‘lichtvelden’ naast de grille (die elk bestaan uit ongeveer 250 LED’s) voor gebruikt.

Audi’s kenmerkende Singleframe-grille is op de e-tron Sportback opvallend breed en laag, aangezien elektromotoren even goed koellucht nodig hebben. Het studiemodel heeft fors uitgebouwde wielkasten om zijn vierwielaandrijving te benadrukken en staat op 23 inch lichtmetalen wielen. De buitenspiegels zijn vervangen door kleine camera’s, die hun beelden op twee monitoren in de deuren projecteren. Deze technologie zal in de nabije toekomst worden toegepast op productie-Audi’s. De e-tron Sportback zelf gaat in 2019 in productie en is de tweede volledig elektrische Audi na de e-tron quattro die in 2018 verschijnt.

Roze Boba Aspesi Roze Boba Boba Roze Cardigan Cardigan Cardigan Aspesi Aspesi q87w4nR
Bh Comfort Sloggi Pu Wow Damen 5qqwrxgBWt
Wij maken gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren.Accepteren Meer informatieNike Topwear Sweatshirts Topwear Sweatshirts Nike Nike Sweatshirts Nike Nike Topwear Sweatshirts Sweatshirts Nike Topwear Topwear 55rFxq
Privacy & Cookies Policy
Down Jackets C amp; Coats Studio xBwY7qP Knitwear Sufé Sufé Sufé Knitwear Knitwear Jumpers Jumpers Firenze Firenze Firenze dXqUHd