Jackets amp; Gigi Coats The Overcoats
amp; The Jackets Overcoats Coats Gigi

amp; Coats Overcoats Gigi The Jackets BE1Zxq

Laatste Audi nieuws

amp; Gigi Overcoats Jackets Coats The

Voorbode van tweede elektrische Audi onthuld

amp; Zanotti Sneakers High tops Footwear Giuseppe dIfqZnwSIx
amp; Coats The Jackets Gigi Overcoats

 

Audi presenteert op de autoshow van Shanghai (19 – 28 april) de e-tron Sportback concept, een vierdeurs ‘grand tourer’ met een 320 kW sterke elektrische aandrijflijn en een actieradius van ruim 500 kilometer.

De e-tron Sportback komt qua afmetingen dicht bij de Audi A7 in de buurt. Hij is 4,90 meter lang, 1,98 meter breed, 1,53 meter hoog en heeft een wielbasis van 2,93 meter. Voor de aandrijving van het 320 kW sterke studiemodel (370 kW in boostmodus) zorgen drie elektromotoren: één op de vooras, twee op de achteras. Vanuit stilstand naar 100 km/h accelereert deze vierwielaangedreven Audi in amper 4,5 seconden.

500 kilometer actieradius
Zijn watergekoelde lithium-ion batterij heeft een capaciteit van 95 kWh, waardoor de auto een NEDC-actieradius heeft van ruim 500 kilometer. Het batterijpakket is tussen de assen onder de stoelen geplaatst. Een positie die zorgt voor een laag zwaartepunt en een gewichtsverdeling van 52:48 voor en achter. De Audi e-tron Sportback kan worden opgeladen via een Combined Charging System (CCS), met zowel AC- als DC-aansluitingen.

Lichtanimaties
Opvallend aan de e-tron Sportback is zijn lichttechnologie. Hij is voor en achter uitgerust met digitaal aangestuurde Matrix LED-lampen en heeft dagrijverlichting die LED’s combineert met piepkleine beweegbare spiegels. Daarmee is de Audi in staat om onder meer lichtanimaties te laten zien. Niet alleen om zijn bestuurder te verwelkomen, maar ook om bijvoorbeeld te communiceren met andere weggebruikers. Iets waar de e-tron Sportback ook de twee ‘lichtvelden’ naast de grille (die elk bestaan uit ongeveer 250 LED’s) voor gebruikt.

Audi’s kenmerkende Singleframe-grille is op de e-tron Sportback opvallend breed en laag, aangezien elektromotoren even goed koellucht nodig hebben. Het studiemodel heeft fors uitgebouwde wielkasten om zijn vierwielaandrijving te benadrukken en staat op 23 inch lichtmetalen wielen. De buitenspiegels zijn vervangen door kleine camera’s, die hun beelden op twee monitoren in de deuren projecteren. Deze technologie zal in de nabije toekomst worden toegepast op productie-Audi’s. De e-tron Sportback zelf gaat in 2019 in productie en is de tweede volledig elektrische Audi na de e-tron quattro die in 2018 verschijnt.

tops Alberto amp; Low Footwear Guardiani Sneakers xww0Z
Ebarrito Shoe Ebarrito Footwear Boots Footwear wqOv18Jackets Coats Overcoats Gigi The amp;
Down Down Puffer 40 46 48 Colmar For 38 Jacket Black 2017 Ski M Women 44 Jacket Bwnq8dCx
Wij maken gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren.Accepteren Meer informatiebroek Brax Feel Grijs Regular Good Van Fit qqEZR
Privacy & Cookies Policy
multi Colour Ensemble Roos Roze Dames Madeleine nwO0Axt1 Protest Protest Semmy Ski Ski Protest jassen Ski jassen Dames Dames Semmy Dames OrO5q